Wereld Dierendag 4 oktober

Hoera! Het is bijna onze eigen feestdag!!! We mogen niet klagen hoor want bij Het dierenthuisje is het voor ons als bewonertjes alle dagen dierendag.

Jaja, we worden hier aardig verwend maar dat is mogelijk dankzij jouw hulp als dierenvriend. Bovendien verzorgen onze verzorgers ook nog heel wat zwerfpoesjes her en der.

Het kost echter veel centjes om dagelijks onze bakjes te vullen en daarom willen we je graag uitnodigen om mee te feesten door ons een blikje voeding te schenken.

We kunnen je niet mee aan tafel uitnodigen MAAR je zal wel gelukkig worden van jouw goede daad doordat wij ervan genieten.

 

Wil je ons plezieren met wat lekkers kijk dan zeker eens op de website van Zooplus waar je vele merken vindt die heel voordelig zijn.

Ons verlanglijstje bestaat ondermeer uit:

Smilla

Catessy

Animonda

Bozita

Mac’s

en extra voordelig zijn de 800 gram blikken: minder afval, sneller te verdelen voor ons personeel en goedkoper in prijs!

en als je dan ook nog klikt op de banner van Zooplus op de frontpagina van onze website dan sponsor je nog eens extra met 3% van je aankopen zonder dat het jou één cent meer kost.

 

Hebben we je kunnen overtuigen om te helpen om onze buikjes te vullen? Mauwe dank u!!!!!!!!!

 

ps: ook namens de woefjes! en oh ja, we sparen ook nog steeds voor onze huisjes. Die staan ook op ons verlanglijstje nu het kouder wordt.