Nasha heeft het niet gehaald

Diep bedroefd moeten we het afscheid van Nasha melden. Ze heeft de ingreep niet overleefd helaas. We moeten ons nu overeind houden door te denken aan de mooie tijd die Nasha nog heeft beleefd bij ons. Niet alleen wij zullen deze kleine lieverd enorm missen. Ook voor Mozy wordt het moeilijk want hij had steun aan haar. Weer een zware dobber te verwerken maar Nashatje was het ó zo waard! Ze blijft in ons hart verder leven en is nu vast en zeker een bewaarengeltje van Het dierenthuisje.

Lieve Nasha, wat mis ik je nu al! Je was mijn schaduw; waar ik was, was jij. Iedereen wist me steeds te vinden want je hield trouw de wacht als je even niet mee kon. Tot op het laatst heb je gereageerd op mijn stem. Ik heb je zien open bloeien van angstige wezel tot dappere dame. Eergisteren wandelden we nog vrolijk onze avondronde alsof er niks aan de hand was. Zo irreëel. Ik ben bang voor Mozy nu je weg bent want ook hij zal je missen. Wie had gedacht dat je voor hem zou heengaan?! Je moest nog tien worden. Mozy is veertien.  Vele vrijwilligers waren je vrienden; je zal gemist worden, lieve meis. Ik zal nog vaak achterom kijken om te zien waar je blijft en ik weet in mijn hart dat je bij me blijft, al kan ik je niet meer knuffelen.