Een helse dag die nog niet voorbij is

Vandaag, 30/7 werd een helse dag. Het begon allemaal met Nasha die met hoge koorts in allerijl naar de dierenarts moest wat je hieronder kan lezen. Maar alsof dat nog niet genoeg was, kwam een oproep van een ronddolende poes die onder de vliegen zat, kwamen twee nieuwkomers toe waarvan één dringend tandverzorging nodig had, overleed één konijntje ten gevolge van ouderdom in combinatie met warmte en vonden we een onbekende overleden poes die over de draad moet gezwierd zijn en zich verstopt had onder de dichte struiken.  Voor de zwerver die vol vliegen zat, kwam onze hulp helaas te laat: ze was totaal uitgedroogd, had vocht in de buik en de maden hadden haar al ten prooi gemaakt. Het enige wat de dierenarts nog kon doen was haar verlossen.

Het verdriet is hier weer groot temeer omdat we niet weten hoe het verder zal verlopen met onze lieve Nasha:

Nasha