Nasha

Bij ons sinds 16/05/2019

Nasha,geboren 05/2011,wachtte helaas al maanden op een thuis bij een collega asiel maar omdat ze daar wegkwijnde kwam ze hierheen. Ze is een erg onderdanig hondje dat duidelijk het één en ander heeft meegemaakt. Niettegenstaande ze veel affectie nodig heeft, durft ze het haast niet te vragen. Ook in de groep stelt ze zich vanaf het begin erg onderdanig op hoewel ze open gebloeid is en we toch wel merken dat ze intens geniet.  Toch blijft ze angstig en zelfs als ze geaaid wordt kan ze erg paniekerig reageren. We zouden haar flauw kunnen noemen maar gezien we geen hoogte krijgen van haar verleden kunnen we daar niet over oordelen.

We moeten haar met fluwelen handschoentjes aanpakken want anders jankt ze het uit. Gelukkig gaat ze ook graag wandelen hoewel ook dat altijd even een straf lijkt. Als ze haar leiband ziet dan duikt ze in mekaar, net zoals ze altijd doet als ze nog maar haar naam hoort.

Sinds het overlijden van Bono heeft Nasha veel steun van Mozy. Die twee kunnen prima met mekaar opschieten. Zo lijkt ze ook wat meer zelfvertrouwen te krijgen.