Marie

Nieuws van de adoptanten van Marie en Zarina:

Hoi Sonja,

Marie en Nina zijn ondertussen dikke vriendinnen. Hadden wij ook niet verwacht maar ze zijn eigenlijk snel aan elkaar gehecht geraakt. Ze eten samen en slapen samen en gaan samen naar buiten. Ook spelen ze heel leuk samen. In het begin was er nog jaloezie bij knuffel- en snoepmomenten maar daar is nu niks meer van te merken. Ze zijn allebei superaanhankelijk en ook Nina met de 3 pootjes is een grote knuffelaar. Savonds kan je er alles mee doen. Ze komt bij ons in de zetel liggen en wast ons helemaal. Marie ligt snachts bij Mona. Die 2 zijn onafscheidelijk. Het is precies of ze hier al jaren wonen. Ik geniet er zo van om ze zo gelukkig te zien! Ze mogen enkel buiten als wij thuis zijn. Als ik ze roep dan komen ze keiflink naar binnen. Ze blijven ook echt vlakbij ons en het huis. Die luisteren eigenlijk heel goed! Nina pikt wel eten van tafel 🙂

Vele groetjes van Wencke en Co

======================================

Marie én Zarina mochten samen verhuizen. Ze waren alle twee even lief waardoor de kandidaat adoptanten niet wisten wie ze moesten kiezen.  Ze waren van mening dat er voldoende handen in het gezin waren voor hen beiden en zo mochten ze samen mee. Opnieuw twee ex-sukkeltjes die een hele warme thuis gekregen hebben.

======================================

Marie is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 01/2017. Zij werd in februari van dit jaar bij een dierenarts binnen gebracht met een kaakfractuur. Na een periode van sondevoeding is de breuk gestabiliseerd en is haar kaak weer ineen gegroeid.  Voorlopig eet Marie nog steeds enkel malse voeding maar dat zal vermoedelijk nog veranderen na verloop van tijd.

Qua karakter is zij een heel aanhankelijk, lief poesje dat enorm houdt van aandacht. Ze is zeker niet angstig van aard. Ze kan met soortgenoten leven, maar het is geen noodzaak.