Laatste dagen om het jaar “goed” te maken!

We hebben nog een paar dagen de tijd om dit “bijzondere” jaar goed te maken, althans op het gebied van de achterstand van inkomsten door ontbrekende evenementen.

Wie ons volgt weet dat we de laatste maand zomaar even 4 extra poezen in behandeling namen met het anti-Fip medicijn: Nele, Loke, Jax en de laatste nieuwkomer, Dopy. Caramel heeft haar leventje er alvast aan te danken en ook Nele, Loke en Jax zijn er terug bovenop. Voor Dopy vechten we nog steeds. Hij heeft enorm veel achterstand in te halen. Zo’n kuur van 84 dagen varieert van 800€ tot 1600€ dus weten we wat ons te doen staat!

Daarom belichten we graag nog eens dat giften dit jaar voor 60% fiscaal aftrekbaar zijn (mits het ten laatste op 31/12/2020 op rekening van Het dierenthuisje is bijgeschreven)

én we hebben nu ook overheerlijke aardbeien- en blauwe bessenconfituur in de aanbieding! Daarnaast nog een mooi assortiment poezenbier wat ook mooi presenteert als eindejaarsgeschenk! geef je bestelling door en je kan het nog afhalen voor 2021!

Ook nog heel wat leuke geschenkjes voor mens én dier vind je hier terug.