Zoek je een hartverwarmend voornemen? kom ons helpen!

Ons goede voornemen is het jaar te starten met een grotere ploeg vrijwilligers die bereid zijn om met regelmaat te komen helpen en hun afspraken na te komen.

Zoek jij nog een goed voornemen? Kom dan onze ploeg versterken zodat onze diertjes alle nodige zorgen krijgen én extra verwend kunnen worden?

wie zoeken we?

-dierenvrienden die minstens 1 keer per week en minstens 4 uur zich wil inzetten

Waarvoor?

-ochtendronde: je zorgt mee voor de eerste zorgen in de ochtend. je start tussen 6u30 en 7u30. taken: eventueel voederen en medicatieronde, eerste opkuis

-avondronde: je zorgt mee voor de sluit. als je mee wil voederen start je om 17u. bij interesse kan je de medicatieronde aanleren. laatste opkuis van kattenbakken, algemene controle en laatste opkuis. Wil je enkel de laatste opkuis doen dat kan je starten om 19u.

-algemene verzorging verblijven/terrein: gebeurt overdag tussen 8u en 16u – uren te bespreken

-verzorging hoevedieren: za, zo, ma, vrij te kiezen tussen 9u en 16u

-gezelschap / massages /socialisatie dieren: steeds in de namiddag – uren en dagen te bespreken.

Keuze te over dus! we proberen een full continue systeem uit te werken zodat alle zorgen verzekerd zijn en er voldoende hulp is wanneer een vrijwilliger er tussenuit valt door ziekte of dergelijke.

Heb je interesse: mail ons dan! info@hetdierenthuisje.be en vermeld aub waar je graag voor solliciteert. Vergeet ook je leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden aub.