Nientje

Nientje is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren op 21/03/2019. Ze maakt deel uit van een grote groep poezen die helaas allen werden afgestaan omdat hun verzorger moest verhuizen en niet meer in staat was om hen te verzorgen. Net omdat ze gewend zijn aan soortelijk gezelschap is het ook van belang dat ze met een soortgenoot geadopteerd worden tenzij er al een poes in het adoptiegezin op gezelschap wacht.

Nientje is eenkennig wat betekent dat je haar vertrouwen moet verdienen. Dat vraagt liefde en geduld én de hulp van een soortgenoot die haar toont dat ze haar mensen kan vertrouwen. Zij kan best terecht komen in een rustig gezin zonder drukte van kleine kindjes of actieve honden.

Heb je interesse om Nientje samen met een soortgenootje te adopteren? Dan zullen we je zeker helpen bij de keuze van haar vriendje.