Giften voeding héél welkom!

Voor Werelddierendag mochten onze bewonertjes verschillende giften ontvangen van lieve dierenvrienden waarvoor oprechte dank!

Een weekje nadien volgden er nog twee hele mooie gestes. Zo mochten we op vrijdag 8/10 drie mensen verwelkomen van de tattooclub “natural Born Sinners”- Chapter Dirty North. Een mond vol en ook hun gift was een tafel vol! Voor elkeen wat lekkers.

 

en op zondag 10/10 mochten we na lange tijd terug een voedselinzameling houden bij Cats & Dogs in Schilde. Corona strooide natuurlijk meer dan een jaar roet in het eten van de dieren (bijna letterlijk) maar nu waren we super enthousiast om opnieuw  in deze prachtige dierenwinkel post te vatten. Onze gedreven vrijwilligers Inge en Wiske verzamelden er héél veel voeding in. Uur na uur zagen ze de buit aangroeien en trots kwamen ze ’s avonds met een propvolle auto bij Het dierenthuisje aan.

Dank aan alle schenkers en ook een dikke knuffel aan de zaakvoerders en het lieve personeel van Cats&Dogs!