Opbouw “chalet Timi’s” start vrijdag al!

Dankzij de hulp van een viertal gedreven vrijwilligers zal al het hout van de nieuwe chalet tegen donderdag behandeld zijn tegen weer en wind zodat de opbouw kan starten.

Normaal zouden we eerst de vloer nog egaliseren met sjap maar dan zouden we in tijdsproblemen kunnen komen. Daarom besloten we om nu alvast enkel de fundering voor de chalet recht te trekken zodat we nu vrijdag, 10 juni, de nieuwe chalet beginnen op te bouwen.

We hopen dat we op heel wat helpende handen kunnen rekenen want de afbraak van de oude en opbouw van de nieuwe zou in één weekend moeten gebeurd zijn zodat de poezen die hier hun vaste stek hebben, niet te lang dakloos zijn.

De afbraak is voorzien voor nu donderdag, 9 juni.

Wie een handje wil toesteken, is héél welkom! Stuur aub een mailtje aan:  aline@hetdierenthuisje.be

Een prachtig project dat weer heel wat diertjes extra gelukkig zal maken en jij kan daar mee voor zorgen!