Hoevedieren leren voederen?

Om ons team te versterken zoeken we momenteel één of enkele mensen die willen aanleren om de hoevedieren te voederen.

Je moet hiervoor niets kennen maar wel een groot hart hebben voor kippen, konijnen, varkens, schapen, duiven, enz.

De tijdstippen van het voederen zijn momenteel : ochtend tussen 7u en 8u  – avond tussen 17u en 18u. In de winter verschuiven deze tijdstippen omdat de dieren wakker moeten zijn en het dus licht moet zijn. Tijdsduur: maximum 1 uur.

Alles wordt je aangeleerd waarna je deze taak zelfstandig uitvoert.

Vooral voor woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zoeken we hiervoor hulp.

Bij interesse mail ons aub: info@hetdierenthuisje.be en vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden. Je mag ook al laten weten wanneer je eventueel een eerste keer zou kunnen komen om wat uitleg te krijgen.