zondag werd leuke voltreffer!

Zondag werd op twee plaatsen een mooie voltreffer voor onze bewonertjes!

Bij Cats & Dogs te Schilde konden Inge & Wiske meer dan een volle winkelkar aan voer inzamelen dankzij de gulle bijdragen van de winkelbezoekers. Ook de eigenaars en winkelbedienden gaven er nog wat bovenop. Bijzondere dank aan alle bezoekers en zeker ook aan de zaakvoeders van Cats&dogs om aanwezig te mogen zijn in hun zaak te Schilde.  Binnenkort mag je ons ook verwachten in de andere filialen van deze dierenspeciaalzaak. Hierover later meer nieuws.

Onze vrijwilligsters Els en Imke waren te gast bij onze collega’s van VOC Kapellen met een infostand van Het dierenthuisje.  Ze mochten er heel wat bezoekers aan hun stand verwelkomen en waren druk met iedereen uitleg geven over het doen en laten van Het dierenthuisje.  Op de stand waren ook onze fijne koopspullen te vinden zoals de suikervrije siropen, het bijzondere Poezenbier en vele artikelen die gemaakt zijn door vrijwilligers. Ook hier dank aan alle bezoekers én aan VOC Kapellen voor de uitnodiging.

Kortom, zondag 28/8 was een windag voor onze bewonertjes: veel extra lekkers én een extra centje voor nog meer hapjes.

===============================================================================

Op zondag 28 augustus kan je Het dierenthuisje vinden bij:

  • Cats&Dogs Schilde : Inge en Wiske, onze devote vrijwilligers, houden er een voedselinzameling voor onze bewonertjes : ganse dag zullen zij je verwelkomen en jouw eventuele vragen beantwoorden. Schilde – Cats & Dogs (catsendogs.be)

  • VOC Kapellen tijdens de opendeur. We zijn hier met een stand aanwezig