Dit vinden wij super lekker…

Een tijdje geleden deden we een oproep om steun bij de aankoop van speciale voeding voor onze oudjes en medische kneusjes. Ondertussen werd daar enorm van gesmuld en hebben we onder andere Tijgertje, Kiki Senior, Moontje, Lily, Pauli, Bram, Burry, Minous aan de eet kunnen houden met als gevolg dat we hen door een moeilijke periode hebben kunnen trekken. Om een idee te geven krijgt Kiki senior maar liefst zo’n 6 maaltijden per dag wat haar gezondheid op peil houdt. Even leek ze net als Tijgertje en Moontje wat uitdrogingsverschijnselen te hebben maar dat is weggewerkt dankzij veel natte voeding zodat ze het vocht dat nodig was op een aangename wijze binnen kregen.

Stilaan is onze voorraad enorm geslonken en daarom zijn we zo vrij om nog eens een oproep te doen om meer lekkers nu er weer enkele interessante aanbiedingen bij Zooplus te vinden zijn. Een poes moet haar naam eer aandoen wat betekent dat ze van afwisseling houden. Verwend? Tja, hier wel maar als we hen daarmee gelukkig in leven kunnen houden dan doen we dat met plezier!

Hier enkele linken van de voeding waarmee we hen momenteel kunnen plezieren. Elk blikje is héél erg welkom! Al deze reclame aanbiedingen zijn ook in kleinere aantallen op Zooplus te vinden!

Gourmet revelations: 43 + 5 gratis! 48 x 57 g Gourmet Revelations Mousse Kattenvoer | zooplus

Felix soepjes:   10 + 2 gratis! 12 x 48 g Felix Soup Kattenvoer | zooplus

Felix “elke dag feest”: Felix nat kattenvoer: Felix Elke Dag Feest Vleesassortiment Probeerpakket 88 x 100 g, voor een voordeelprijs! (zooplus.nl)

Felix zakjes mega verpakking: Multipak Maaltijdzakjes: Jumbopack: Felix Pouches 120 x 100 g (zooplus.nl)

Sheba porties: Megapack Sheba Perfect Portions 64 x 37,5 g Kattenvoer | zooplus

Gourmet “mon petit”: 10% korting 48 x 50 g Mixpakket Gourmet Mon Petit Kattenvoer | zooplus

Gourmet Perle: 80 + 16 Gratis! Gourmet Perle Kattenvoer voordeelpakket 96 x 85 g voordelig online bestellen | zooplus

ALVAST AAN ALLE SCHENKERS EEN HELE DIKKE KNUFFEL VAN ONZE “BIJZONDERE GEVALLETJES”!!!

en vergeet niet: als je bij Zooplus bestelt, ga dan aub eerst even naar “Trooper “. Dan schenkt Zooplus ook nog eens een percent van jouw aankoop aan onze diertjes zonder dat het jou één cent meer kost!