Zeer dringende oproep voor 4 seniorpoesjes

We kregen een dringende oproep met de vraag om opvang voor vier seniorpoezen die er van dag op dag alleen kwamen voor te staan nadat hun vrouwtje overleden is. Ze kunnen nog maximaal een viertal dagen in het huis verblijven en gezien onze opvang overvol zit, gaan we op zoek naar adoptanten of pleeggezinnen voor deze lieverds die tot voor kort een mooi leven hadden.
Hieronder de informatie doe we toekregen. Alle dieren werden opgevolgd door een dierenartsenpraktijk die ook de medische dossiers bezorgt.
Simba is 17jaar, bruine tijger. Hij is ondertussen wel veel magerder dan hier op foto. Hij is een suuuuuper lieve kater en doet niet liever dan eten en slapen op zijn oude dag. Komt graag bij jou liggen en spint dan en geeft nog graag lekjes. Hij gaat niet buiten de tuin. Hij heeft wel enkele gezondheidsprobleemtjes en neemt daarvoor medicijnen.
Noah (onze Noet- ros), 16jaar, is ook een super lieve kater, houdt niet van andere katten behalve van Simba. Kan soms nog gek doen maar dat begint te minderen. Babbelt super graag en mekkert als hij vogels ziet.  Gaat in de tuin en soms eens net buiten de muren maar das echt niet ver.
Noah en Simba zouden samen moeten blijven zoals je op de foto kan zien.
Lady, 16jaar, is de zus van Noah maar tussen hen is ooit iets gebeurt waardoor ze niet meer samen door één deur kunnen. Lady is een daardoor ook angstig geworden voor soortgenoten. Zij heeft iemand nodig die geen andere poezen heeft en die geduld heeft om haar die angst te laten overwinnen. Ze is verder een hele lieve poes. Al haar tandjes zijn getrokken. Zij eet alleen natte voeding en komt absoluut niet meer buiten.  Lady kan dus zeker op een appartement aarden.
Wis, de zwarte kater is 12 jaar, een lieve poes. Is qua grootte de kleinste van de 4 en maar half volgroeit eigenlijk. Zij is nog super speels, heeft zotte kuren en eist heel graag je aandacht op. Komt graag flodderen. Zij gaat wel buiten de tuinomheining. Zij kan best als enige kat vertroeteld worden.
DEEL DIT BERICHT AUB! WE HEBBEN IEDERS HULP NODIG. OOK TIJDELIJKE OPVANG TOT EIND OKTOBER IS AL EEN GROTE HULP!
Simba:
Noah & Simba
Simba
Lady:
Wis:
Lady