Krijg een warm gevoel vanbinnen…

Ben jij ook zo’n grote dierenvriend en wil je het verschil maken voor een kansarm diertje? Dan zou jij wel eens de ideale liefdevolle meter of peter kunnen zijn voor één van onze bewonertjes die wachten op steun zodat hun warm plekje hier bij Het dierenthuisje gewaarborgd wordt. Onze peters en meters vormen een hele belangrijke familie voor Het dierenthuisje want dankzij die bijdragen kunnen wij al die kansarme diertjes die niet geadopteerd worden door medische en/of psychische problemen een zorgeloos leventje bieden.

Het zal je niet verwonderen dat er heel wat bij komt kijken om zo’n grote familie dieren alles te geven wat ze nodig hebben. Welnu, als meter/peter zorg je er mee voor dat we dit kunnen blijven volhouden en dat elk dier optimaal verzorgd kan worden.

Je kan al meter of peter worden vanaf 5€/maand als je jouw bijdrage schenkt aan de groep bewonertjes. Je ontvangt dan een certificaat en krijgt sowieso ook het ledenblad alle drie maanden in de bus plus natuurlijk de uitnodiging voor de peter-en meterdag.

Wil je één bepaald dier kiezen dan kan dat vanaf 15€/maand. Bovenop wat hierboven vermeld werd, krijg je ook nog een foto album met zijn/haar verhaal en geregelde updates.

Voor alle informatie over peter-en meterschap kan je terecht bij Aline: aline@hetdierenthuisje.be