JOEPIE! WERELD DIERENDAG

WERELD DIERENDAG!

Laat ze het vandaag weten dat je hen zo graag ziet! Natuurlijk doe je dat elke dag, maar vandaag gaat het om een extra gebaar.
Ben jij zo rijk om de liefde van een dier te verdienen, knuffel ze dan zacht van dichtbij of op afstand. Het maakt niet uit… wees maar zeker dat ze het voelen!
Een groot dierenhart maar helaas niet in de mogelijkheid om er zelf één in jouw gezin op te vangen? Ook dan kan je vandaag iets betekenen voor heel wat kansarme diertjes.
Je kan meter of peter worden over één van de bewonertjes of schenk een blikje eten, snoepjes of ander lekkers.
Graag een fiscaal attest zodat je met je belastingverlaging nog meer dieren kan helpen? Dat kan zeker op hun rekeningnummer: BE78 6528 1125 0286. Vanaf 40€ op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest dat je recht geeft op een teruggave van 45% via jouw belastingaangifte.
Misschien wil jij je wil inzetten om een actie te organiseren voor “ons warmste eindejaar”? Dan is het nu het ideale moment om eens na te denken over wat je wil doen. Elke geregistreerde actie mag ons logo gebruiken en maken we bekend via onze social media. Samen maken we er een heel warm eindejaar van voor alle kansarme diertjes die hier hun veilige haven vinden of nog zullen vinden.