Bewoners WZC De Klein Veldekens worden hartelijk begroet door onze schattige viervoeters!

Deze namiddag kregen we bezoek van een groep uit WZC De klein Veldekens in Geel.
Ze hadden op voorhand gevraagd of ze op Werelddierendag mochten langskomen in Het Dierenthuisje.
Zowel de bezoekers als de dieren hebben er van genoten!
Kattinetje Renske stond de groep op te wachten aan de poort en was de eerste die in iemands armen terecht kwam. Seniorpoes Blacky sprong zelf op de schoot van een man in een rolstoel en grote loebas Orfeo ging op zijn rug liggen om geaaid te worden. Mila heeft de groep de hele rondleiding mee gevolgd en natuurlijk was ook Shujaa van de partij.
Iedereen keek toe hoe Orfeo en Mambo vrolijk aan het ravotten waren en genoot mee van hun spel.
Ook Ollie liet zich gewillig aaien. Zelfs bij degene die in het begin had aangegeven een beetje bang te zijn van de poezen, verscheen een glimlach op haar gezicht toen deze lieverd haar kopjes gaf.
De poezen die wat angstiger waren keken van op een afstandje toe.
De bezoekers waren onder de indruk van de vele dieren. Niet enkel de poezen en de honden, maar ook de huppelende konijntjes, de dikke varkens, de mooie hanen en kippen, de prachtige witte gans, de sierlijke pauwen, onze kalkoen George, … En ze zagen er toch allemaal zo goed verzorgd uit !! Ze merkten op dat ze zeker niets tekort kwamen.
Iedereen kreeg nog wat ledenbladen, brochures en foldertjes mee om ook aan hun vrienden en familie te kunnen vertellen over Het Dierenthuisje (dat gingen ze zeker doen!). Één bewoonster van het WZC kon niet wachten tot ze terug thuis waren en wou al direct een boekje om er in beginnen te lezen.
Zalig om mens en dier te zien genieten … zo hoort een Werelddierendag te zijn !