Ons warmste eindejaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2023 - 31/12/2023
Hele dag


“Ons warmste eindejaar”

gaat dit jaar van start vanaf 17 november tot en met 31 december

Naar het voorbeeld van Music for life en de warmste week die enkel voor verenigingen bedoeld is die mensen ondersteunen, organiseren wij dit voor kansarme dieren.

Vorig eindejaar werd een warm eindejaar dankzij de vele acties die vele dierenvrienden organiseerden. Laat ons het ook dit eindejaar samen overdoen en wie weet maken we het dit jaar nóg warmer voor onze bewonertjes!?

 

Wat en hoe?

Het warmste eindejaar hebben we in het leven geroepen nadat de warmste week die georganiseerd wordt door Studio Brussel nog enkel voor goede doelen opkomt die iets te maken heeft met mensen. Wij vonden dat de dieren zeker evenveel recht hebben op die broodnodige steun en voelden het aan dat ze ons, maar vooral ook de dieren, in de koude lieten staan. Deze actie was immers van heel groot belang voor Het dierenthuisje gezien ze jaarlijks gemiddeld zo’n 6000€ opbracht. Een bedrag dat we niet kunnen missen.

Daarom organiseren we zelf “ons warmste eindejaar” waarbij iedereen een eigen actie mag aanmelden en zo centjes kan inzamelen voor Het dierenthuisje. Alle aan ons gemelde acties worden vermeld op onze website en onze Facebookpagina en natuurlijk gaan we ook elk initiatief zo kracht bijzetten. Wat je ook doet, het maakt ons niet uit als je het maar vanuit jouw hart doet ten voordele van de diertjes. Warme choco voor je deur verkopen, eigenhandig geknutselde spulletjes of confituur te koop aanbieden, …  Alles kan, alles mag! Laat jouw improvisatie de vrije loop!

 

Wij starten het warmste eindejaar op zaterdag 16 november maar jij bepaalt zelf wanneer jij jouw actie doet. Dat kan een dag zijn, enkele dagen, of de ganse periode.

Jouw actie kan je registreren via het online formulier

Stuur je liever een mail met wat je wil doen ten voordele van Het dierenthuisje? Dat kan ook! Stuur dan een mailtje met jouw initiatief aan info@hetdierenthuisje.be

Hoe dan ook:  jouw hulp wordt met open armen én open pootjes verwelkomd.

Zodra jouw actie bij ons geregistreerd is, krijg je van ons een toelatingscode en het logo, die je vermeld tijdens jouw actie.  Stickers of affiches zijn ook verkrijgbaar op vraag. Jouw actie wordt dan toegevoegd aan onderstaand lijstje.

overzicht van de huidige acties: