Amman

vandaag was Ammans lucky day! Hij werd uitverkozen om samen met de sociale zusjes Nientje en Biep te verhuizen naar een liefdevol gezin waar steeds drie spinners geleefd hadden. Nu de laatste poes van ouderdom overleden was op 19 jarige leeftijd waren deze drie de gelukzakjes!

=================================================================

Amman is een gecastreerde kater, geboren ca juli 2011. Een schat van een jongen die via onze collega’s van Het Blauwe Kruis tot bij ons geraakte. Amman blijkt schildklierproblemen te hebben waarvoor hij medicatie moet nemen. Toen hij bij hen aankwam was hij erg onderkomen en had hij ook een te hoge bloeddruk en bloedarmoede maar dat is gelukkig ondertussen allemaal verleden tijd.

Wat deze lieverd nu nodig heeft is een rustige thuis waar hij verwend wordt en zijn medicatie dagelijks krijgt. Dat laatste is niet moeilijk want hij aanvaardt het vlotjes in wat lekkers. Dat hij dringend toe is aan een huiselijke thuis waar hij omringd wordt met knuffels is logisch na een periode van drie maanden doorgebracht te hebben bij de collega’s in het asiel. Hier zit hij al iets huiselijk weliswaar maar ook dit is niet de thuis waar Amman op hoopt en van droomt! Hij kan perfect met soortgenoten samen leven. Hij is absoluut niet dominant maar eerder onderdanig van karakter ten aanzien van soortgenoten.

Amman kan eventueel binnen leven. Dit is een schat van een poes voor wie zich het lot van een senior wil aantrekken en hem nog een liefdevolle oude dag wil gunnen.