Pieter

Pieter heeft het geluk van zijn leven gehad na het trieste afscheid met zijn  vrouwtje. Hij wist de harten te veroveren van zijn nieuwe mensen die met volle overtuiging kozen om hem nog een fijne oude dag te gunnen. Zelfs zijn medische achtergrond was voor hen geen belemmering. Dierenliefde ten top!

===================================================================

Pieter is een gecastreerde kater, geboren in juni 2005. Geen jonge poes meer dus maar nog wel voldoende levenslust om te willen en kunnen genieten van een rustige oude dag. Pieter kwam samen met lotgenootjes Knabbel en Prutske toe na de dood van hun verzorgster. Ze missen die thuis enorm en daarom moeten we snel op zoek naar een warme plek waar hij zijn zorgeloos leventje kan verder zetten.

Pieter heeft een verdikte hartwand en moet dus dagelijks hartmedicatie innemen wat geen probleem vormt gezien hij dat in voeding opneemt. Stress is echter niet ideaal voor zo’n poes dus moet hij zo snel mogelijk iemand vinden die hem een liefdevolle oude dag wil gunnen. Pieter kon buiten op zijn vorige adres maar dat lijkt ons nu toch bijkomstig. Een terras of balkon zou hij zeker wel appreciëren.