Anton

Anton verhuisde naar één van onze adoptiegezinnen waar een soortgenootje aangaf dat hij soortelijke gezelschap miste. Duimen dat ze gauw kameraadjes worden.

=================================================

Anton is een gecastreerde kater, geboren ca 07/2013.
Hij is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Anton heeft een zacht karakter en zoekt ruggesteun bij zijn lotgenootjes. Hij wordt graag geaaid maar trekt terug totdat hij ziet dat een vriendje ervan geniet. Dan zie je hem helemaal ontdooien.  Mits wat geduld en liefde zal hij, net als de anderen, een genietende huispoes worden. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is. Al deze poezen hebben ook nood aan buitenloop, weliswaar na verloop van tijd.