Amboris

Helaas hebben we Amboris aan nierfalen heel snel zien aftakelen.  De sukkelaar had het niet getroffen met de plek waar hij voordien geleefd en vermoedelijk ook geboren was. We troosten ons met het feit dat hij de laatste maanden van zijn leven toch nog genoten heeft van een luxeleventje.

========================================

Eerst hoopten we Amboris een eigen thuis te kunnen schenken maar gezien er geen interesse was in hem doordat hij zwaarder ademde en de stress hem teveel parten begon te spelen, besloten we hem in de groep zijn verdiende vrijheid terug te gunnen. Hij loopt nu rustig rond tussen zijn soortgenoten en lijkt dit wel ideaal te vinden.
Wie weet overwint hij zijn angst voor vreemde mensen binnenkort en kan hij alsnog een plekje krijgen waar hij dan verwend wordt. Hij laat ons het zelf wel weten of hij dat wil. In tussentijd kunnen we maar hopen dat iemand zijn meter of peter wil worden.

========================================

Amboris is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2012.
Hij is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Amboris is een jongen met een heel zacht karakter die héél graag een knusse thuis zou krijgen met één van zijn lotgenootjes. Wie hem met zachtheid benadert, maakt al gauw contact met deze lieverd. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is. Al deze poezen hebben nood aan buitenloop.