Azaro

Azaro is samen met Betty verhuisd. Twee poesjes die weer veel geluk hebben! Ze hebben twee dierenvrienden getroffen die begrip hebben voor hun situatie en hen veel liefde en geduld gunnen. Hopelijk mogen de andere lotgenootjes ook zo’n gelukslot trekken!

========================================

Azaro is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2015.
Hij is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Azaro is een lieve jongen die, net als zijn lotgenoten, nood heeft aan een rustige thuis, liefde en wat geduld maar ook zeker de mogelijkheid om buiten te gaan na verloop van tijd. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is.