Ari

Ari mocht samen met Boop verhuizen en kregen dan ook als eerste van de grote groep van dit adres een eigen liefdevolle thuis waar ze verzorgd zullen worden zoals het hoort! Hopelijk mogen alle anderen, waarvan er ondertussen al zo’n 16tal toekwamen, ook dit geluk kennen…

====================================

Ari is een gecastreerde kater, geboren ca 03/2018.
Hij is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Ari heeft een zacht karakter en zal zich snel goed voelen bij zijn nieuwe verzorgers als ze hem wat tijd gunnen. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is. Al deze poezen hebben nood aan buitenloop.