Alicia

Alicia werd de uitverkorene om een leegte op te vullen van een soortgenootje die zijn partner verloor. Beiden kwamen uit een grote groep poezen en zijn dus gewend om water bij de wijn te doen… hopelijk worden ze samen gelukkig. Aan hun verzorger zal het alleszins niet liegen.

==========================================

Alicia is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2014.

Ze is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Alicia is een poesje dat snel vertrouwen zal geven aan haar nieuwe verzorgers als ze een rustige thuis krijgt. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is.  Al deze poezen hebben nood aan buitenloop.