Aïsha

Aïsha en Amina, twee van de meest angstige lotgenootjes uit de grote groep semi-zwervertjes kregen een thuis als “vrije” poesjes. Eerst zullen ze even moeten wennen aan hun binnenruimte waarna ze de vrijheid krijgen in de groene omgeving van hun nieuwe verzorgers.

==========================================

Aïsha is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2015.
Ze is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Aïsha is geen durver maar wel een lieverd voor wie haar tijd gunt. Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is. Al deze poezen hebben nood aan buitenloop.