Anka

Eerst hoopten we Anka een eigen thuis te kunnen schenken maar gezien er geen interesse was in haar en de stress haar teveel parten begon te spelen, besloten we haar in de groep haar verdiende vrijheid terug te gunnen. Ze loopt nu rustig rond tussen haar soortgenoten en lijkt dit wel ideaal te vinden.

Wie weet overwint ze haar angst voor vreemde mensen binnenkort en kan ze alsnog een plekje krijgen waar ze dan verwend wordt. Ze laat ons het zelf wel weten of ze dat wil. In tussentijd kunnen we maar hopen dat iemand haar meter of peter wil worden.

==============================================

Anka is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 07/2018.
zij is afkomstig van een plek waar naar schatting zo’n 35 poezen rondlopen. Helaas een gevolg van niet tijdig steriliseren. Samen met de zwerfkattencampagne van Geel proberen we nu zoveel mogelijk van de sociale dieren op te vangen en te herplaatsen in gezinnen zodat ze eindelijk van een waardig huiselijk leventje kunnen genieten. Voor de angstigere dieren voor wie een huiselijk leven geen ideaal is, gaan we op zoek naar dierenvrienden die ruimte hebben om in hun tuin enkele van deze zwervertjes te huisvesten.

Het vermoeden is dat ze ook een zus is van Betty en Boop die als eerste aankwamen.  Deze poezen zijn gewend om in groep te leven en voor hen is het dan ook altijd best dat ze kunnen verhuizen met één van hun lotgenoten of terecht komen op een plek waar reeds een soortgenoot aanwezig is. Al deze poezen hebben nood aan buitenloop.