Babs

Babs kreeg haar meer dan welverdiende thuis. Gisteren, op de openthuisdag gebeurde de overdracht van Babs tussen het pleeggezin dat haar rotverwend had in tussentijd en het adoptiegezin dat die taak verder zet. Ze heeft er gezelschap van een seniorhond van twaalf en constant een tweevoeter om voor haar te zorgen. Er kwamen wat traantjes van geluk bij kijken want ze had al vele harten gestolen en zeker ook die van haar pleegouders. Zij dachten er eerst over om haar bij zich te houden maar anderzijds wilden zij paraat blijven voor de hulp aan andere sukkels. Babs gaat hopelijk nog lang van haar liefdevolle gezin mogen genieten!

===============================================================

Babs is een herder, gesteriliseerde teef, geboren in oktober 2011. Een schat van een hond die heel wat heeft in te halen. Een zacht kussen of warm plekje heeft hij niet gekend, dat is te merken aan de vele plekken verharde huid. Ondertussen is Babs opgeknapt, zijn haar tandjes verzorgd, veel te lange nagels geknipt enz. Met andere woorden: ze is klaar om naar een liefdevol gezin te verhuizen waar ze met zachtheid en veel liefde omringd zal worden.

Babs is zindelijk, loopt mooi aan de leiband, kent de voornaamste commando’s, blaffen is haar vreemd, gaat graag mee in de auto, heeft geen verlatingsangst, blijft zelfs zitten in de douche als ze een wasbeurt krijgt, gaat zichzelf zelfs buiten uitschudden!,… Ze is sociaal met soortgenoten en is een grote mensenvriend.

Ondanks haar respectabele leeftijd gaat ze nog graag wandelen en kan ze nog aardig vlot lopen. Uiteraard geen marathons!  Het belangrijkste voor Babs zijn knuffels en aandacht. Het liefst ligt ze dichtbij, op je voeten of toch alleszins in een mand vlakbij. ’s nachts slaapt ze in de zetel maar een grote, zachte mand is ook prima.

Het pleeggezin omschrijft haar als volgt: “in één woord: perfect!”

Wie in aanmerking wil komen om Babs te adopteren, stuurt een mail naar info@hetdierenthuisje met uitleg over gezins-, woon-, werksituatie vergezeld van foto’s.