Baron

Baron is terug thuis!

Zonet kregen we het verlossende telefoontje: Baron is terecht!! Door zijn nieuwsgierigheidheeft hij zich in een lastig parket gebracht: Hij heeft blijkbaar 10 dagen vastgezeten in een berghok bij het plaatselijke fitnesscenter. De eigenaresse werd gebeld door de lieve mensen van het fitnesscenter met de vraag of Baron nog altijd vermist was want ze hadden een gelijkaardige kat gevonden. En ja hoor het was hem; weliswaar fel vermagerd… de mensen van het fitnesscenter hadden hem al direct water en kipfilet gegeven waar hij gretig op aanviel. Ook bij zijn bazinnetje thuis heeft hij al heel wat lekkers gekregen en wijkt hij nu amper van haar zijde. Gelukkig is dit avontuur goed afgelopen!
Heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegezocht, met Baron heeft meegeleefd, het berichtje heeft gedeeld, voor de lieve steunberichtjes en vooral heel erg bedankt aan de mensen van het fitnesscenter!

===================================

Baron is sedert 16 juli 2013 vermist te Ekeren.

Baron is een volledig grijze (lilac) Britse korthaar, gecastreerde kater van 4 jaar en draagt een grijs vlooienbandje met reflectoren. Hij heeft ook een tattoo met identificatienummer.

Hij is vermist in de buurt van de Leugenberg te Ekeren en wordt ontzetten gemist!!!

Woont u in de buurt van de Leugenberg, kijk dan aub ook eens in uw kelder, tuinhuis, berghok….want
mogelijk is hij daar bij u wat gaan rondkijken en werd hij per ongeluk opgesloten.

Als u hem ziet, gelieve ons te contacteren op nr. 03/605.09.80 of Gsm: 0498/366.373.
Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn!!