Baziel

Baziel heeft dit keer een geschikte thuis gevonden! eind goed, al goed!

============================

Baziel is een gecastreerde kater, geboren ca 04/04/2010. Hij is erg gesteld op menselijke aandacht, gezelschap en een overdosis knuffels, aldus de eigenaar. En daar wringt het schoentje want door veranderingen in de werksituatie van zijn baasjes zit Baziel veel meer alleen en daar lijdt hij onder. Regelmatig moet hij naar een kattenpension door buitenlandse opdrachten en dat is erg stresserend voor deze lieverd. De eigenaar is dan ook van mening dat hij veel meer zou hebben aan een stabiele thuis waar mensen regelmatig thuis zijn zodat hij meer knuffels krijgt, met hem gespeeld en gepraat wordt.

Onlangs vond Baziel een goede thuis doch hij dacht daar anders over. De adoptante was iets te begripvol voor Baziels’ afwijzende houding en vroeg de eigenaars om hem terug te nemen. Probleem is dat Baziel als enige kind rotverwend is en zijn kopje wil uitwerken als hij zijn zin niet krijgt. Althans tot hij zich helemaal thuis voelt en ingeburgerd is want bij zijn “├ęchte personeel” dat hij al jaren kent, is hij de liefste van al. Baziel moet dus bij iemand terecht komen die iets kent van katten en hun psyche en zich niet te snel laat afschrikken als hij zijn personeel in beginsel wil proberen te intimideren. Baziel moet leren begrijpen dat ook andere mensen hem kunnen verwennen en niet alleen de mensen die dat al jaren doen.

Hij heeft een hele wilde haardos die vaak geborsteld moet worden, vooral in de rui.  Verder is hij gek op water, duikt graag het bad in, is fan van de kraan als watertap en speelt graag met het afwassschuim. Naar mensen is hij zeer sociaal maar hij houdt niet van al te drukke mensen.

Liefst slaapt hij aan de zijde van zijn personeel. Hij kan een tuigje verdragen waarmee hij al eens enkele stappen op terras mag zetten. Verder praat hij graag wat betekent dat hij je bij thuiskomst een heel relaas geeft van zijn dag.

Wie kennis wil maken met Baziel kan mailen of bellen naar Het dierenthuisje voor een eerste kennismaking. De adoptie zal op uitdrukkelijk verzoek van de eigenaar met een adoptiecontract van Het dierenthuisje verlopen.