Beauty

Beauty’s schoonheid werd geprezen! Ze mocht verhuizen en de eerste avond kregen we al het hartverwarmende bericht dat ze een plekje op schoot had gevonden, luid spinde en lekker had gegeten! Zo mooi kan het uitdraaien voor een sukkeltje als zij!
===============================================
Beauty doet voor sommigen haar naam misschien niet zoveel eer aan, toch is ze een ware schoonheid. Dit uiterst zachtaardig kattinnetje van circa 17 jaar heeft ooit een liefdevol leventje gekend totdat haar verzorger overleed. Ze werd doorgegeven aan een kennis die de lieve poes in de tuin neerzette. Daar moest ze zich maar zien te redden met alle gevolgen vandien. Beauty werd ziek en geraakte helemaal onderkomen. Ze werd opgemerkt door een dierenvriend die haar er uiteindelijk weghaalde, de eerste zorgen liet geven en haar vervolgens hierheen bracht.

Haar vacht moet terug bijgroeien want die is geschoren omdat die zodanig erg geklit was. Haar gezondheid is terug stabiel maar je hoort haar wel ademen doordat de verkoudheid die ze gekregen heeft door in weer en wind buiten te zitten, schade heeft berokkend aan haar luchtwegen. Verder heeft ze er echter zelf geen last meer van.
Beauty is ó zó gelukkig met een aaitje! Eerst is ze angstig maar eens ze voelt dat je haar aait dan begint ze ogenblikkelijk te spinnen en geniet ze enorm. Ze heeft dus écht iemand nodig die haar wil verwennen!
Bij ons verblijft ze in één van de units. Als we haar in de groep zetten dan zijn we er zeker van dat ze in de tuin verdwijnt en zich niet meer durft te laten zien. Ze is niet zelfzeker genoeg om in zo’n grote groep soortgenoten te aarden. Die stress willen we haar zeker niet aandoen! Anderzijds is het erg zielig dat ze haar oude dag alleen in een unit moet doorbrengen.
We hopen van harte dat Beauty een thuis mag vinden waar ze nog echt zal kunnen genieten van een leventje zoals ze dat ooit gekend heeft.