Dru en Chaiko

Dru en Cheiko kregen een liefdevolle thuis in een groot gezin waar ze veel personeel krijgen én veel ruimte. Ideaal voor deze twee aandachtvragers!

=================================

Dru en Cheiko zijn de broertjes van Gina en Hannah. Even grote schatten als hun zussen en even onafscheidelijk van mekaar. Ze zijn geboren in januari 2019 en uiteraard gecastreerd. Ze brengen leven in huis maar het zijn ook enorme knuffelaars. Met soortgenoten en honden hebben ze hoegenaamd geen enkel probleem.
Dru heeft één kleine handicap, als je het zo wil noemen. Door een oogontsteking als kitten die geen verzorging kreeg, zijn er vliesjes over zijn oogjes gegroeid die zijn zicht beperken. We hebben een afspraak met de oogspecialiste op donderdag 18/7 om te bekijken of er operaties iets kan gebeuren. Als de vliesjes los zitten dan is er een mogelijkheid dat ze weggehaald kunnen worden. Als ze echter gehecht zijn op de oogbol dan lukt dat niet.
Hoe dan ook is Dru een enorme lieverd die er helemaal niet van wakker ligt. Hij ziet voldoende om te spelen, rennen, genieten. Je merkt alleen dat hij minder goed ziet als hij ergens af wil springen want dan doet hij het voorzichtig aan.

Het spreekt voor zich dat Dru en Cheiko enkel samen geadopteerd kunnen worden én dat ze een tuin nodig hebben.