Bekkie

Bekkie mocht terug naar haar oorspronkelijke zwerfplek waar ze verder verzorging krijgt van de dierenvriend die zich over haar ontfermde. Volgens de laatste berichten stelt ze het héél goed.

==================================

Dit zwervertje kwam bij ons na een dringende oproep. Het diertje vertoefde al enige tijd op een zwerfplaats en kon nu niet meer lopen. Vermoedelijk was het dier slachtoffer geworden van een aanrijding waarbij zijn bekken gebroken werd.

Het poesje werd zo snel mogelijk naar de dierenartsenpraktijk Verdonck in Boechout gebracht voor controle en platen. Gezien het werkelijk ging om een bekkenbreuk bleef het daarbij want dat valt niet te opereren. De sukkel moet nu gedurende zes weken in een bench blijven zodat de breuk uit zichzelf kan hechten. Verder krijgt ze pijnstillers.

Niet alleen de breuk speelt haar parten. Dit poesje is erg angstig want het is uiteindelijk een zwervertje dat enkel vertrouwen had in haar verzorgster maar die stond nu net op vertrekken wegens vakantie. Niemand uit de eigen omgeving -het diertje komt van Burcht- wilde haar gedurende die tijd verzorgen dus konden we niet anders dan ze weeral bijnemen.

Wie wil bijdragen aan de kosten voor onderzoek en medicatie is zeer welkom om een donatie te doen op rekeningnr.: BE78 6528 1125 0286