Bob

Bob kreeg dankzij de rechtstreekse plaatsing een liefdevolle thuis!

=================================

Bob vertoeft nog bij zijn verzorgers maar is daar erg ongelukkig door gebrek aan de mogelijkheid om buiten te lopen.  Graag stelt hij zich hier voor:

Hallo, ik ben Bob.
Ik ben 1 jaar oud, ben gecastreerd en gechipt.
Ik hou van knuffelen en geaaid worden maar ben ook een echte speelvogel.
Ik woon samen met mijn baasjes op een appartementje waardoor mijn bewegingsvrijheid erg beperkt is. Vroeger kon ik nog op het terras maar sinds de buren een kat hebben die mij terroriseert, kan dat ook niet meer.
Mijn droom is een nieuwe thuis te krijgen met een tuin waarin ik me kan uitleven. Jammer genoeg heb ik een extra zorg, ik heb epilepsie sinds mijn prille jeugd waardoor ik iedere dag een pilletje moet nemen. Dit doe ik heel flink! Mijn nieuwe baasje mag dit dus zeker niet vergeten want bij het onregelmatig krijgen van mijn medicatie, krijg ik een aanval wat erg vermoeiend is voor mij.
Dus, heb jij een tuin, geef jij graag knuffels en zie jij het zitten om mij mijn pilletje te geven. Neem dan zeker contact op met mijn baasje.
Groetjes,
Bob

Wie wil kennis maken met Bob kan best een mailtje sturen aan info@hetdierenthuisje.be. Vermeld aub de woon/leefsituatie alsook de verwachtingen én een telefoonnummer.