Cesar & Stitch

Deze twee lieverds verhuizen binnen enkele dagen naar hun nieuwe thuis waar ze met open armen ontvangen zullen worden en ongetwijfeld mogen rekenen op een prinsenleventje, net zoals ze dat voordien gewend waren.

===================================================================

Cesar & Stitch werden met heel veel verdriet afgestaan bij Het dierenthuisje nadat hun verzorgster te horen kreeg dat ze op het nieuwe adres in de US niet het leven zouden kunnen genieten waar ze recht op en nood aan hebben.

Hun verzorgster beschrijft hen als twee fantastische poezen:

Een Chinchilla Perzische kater Cesar en zijn vriendje Stitch van het “rasechte pantertype straatkatje”. Beiden gecastreerd en gechipt uiteraard.

Deze twee lieverds zoeken snel terug een liefdevolle thuis waar ze hun onbezorgde leventje kunnen verder zetten.  Ze zijn inmiddels ondertussen tot rust gekomen maar het is zielig om te zien hoe ze hun persoonlijke verzorging missen. Anderzijds genieten ze wel van het feit dat ze nu buiten kunnen, al is de buitenloop beperkt nu ze in een unit verblijven met z’n tweetjes. Voordien hebben ze immers steeds op een appartement geleefd zonder de mogelijkheid om buiten te gaan wat ze dus duidelijk gemist hebben.

De twee katertjes steunen mekaar door dik en dun. Het is dan ook een noodzaak dat ze samen een nieuwe thuis vinden.  Een kleine tuin en/of buitenterras zou ideaal zijn. Hun verzorgster is zeker bereid om met raad en daad bij te staan bij verhuis.

Concrete info over beiden:

Cesar is geboren in mei 2012 en is een Perzische kater. Hij houdt van eten (kattensnoepjes is hij dol op), wordt graag bediend (eet de snoepjes uit je hand) en heeft af en toe een identiteitscrisis wat maakt dat hij met zijn favoriete speelgoed komt aangelopen als een hondje en het voor je voeten legt. Cesar is een perfecte combinatie van zelfstandigheid en aanhankelijkheid. Slapen op de warme plekjes en als het even kan in je buurt of zelfs op je schoot.  Hij is ook sociaal met andere poezen. Honden is hij nooit gewend geweest.

Stitch is geboren in augustus 2010. De onschuld zelf. Gevonden als kitten in heel slechte omstandigheden met zware ontsteking aan zijn oogjes waardoor hij 1 oogje verloren heeft. Hij heeft tijd nodig om mensen te vertrouwen maar als hij zich thuis voelt, hecht hij zich met hart en ziel aan ‘zijn mensen’. Hij miauwt tot je op de grond gaat zitten met gekruiste benen en dan maakt hij zijn nestje en spint erop los! Hij volgt je dan overal en vindt het heerlijk als je met hem speelt. Onder de dekens kruipen, dicht tegen de verwarming – hij vindt het zalig. Ook hij is sociaal met andere poezen. Honden kent hij net als Cesar niet.  Stitch vraagt wat meer geduld van zijn nieuwe verzorgers. Vreemde  geluiden en mensen maken het hem in het begin wat moeilijker maar eenmaal dit overwonnen, is hij een zeer devote poes.

Gezien ze geen drukte gewend zijn, geven we de voorkeur aan een rustig gezin zonder jonge kindjes en/of speelse honden.

Wie kennis wil maken met dit lieflijke duo mailt best met meer info over de leefsituatie en verwachtingen. Vergeet zeker ook het telefoonnummer niet te vermelden waarop we je kunnen bereiken voor verder overleg.