Bob & Barry

Wat een prachtige dag voor Bob & Barry!! Ze hebben eindelijk hun nieuwe thuis gevonden waar ze hun rustige leventje van voordien kunnen verder zetten. Ze kregen ongetwijfeld het mooiste Kerstgeschenk dat ze zich hadden kunnen toewensen. Overmorgen is de grote dag van de verhuis. Dank aan iedereen die hielp om het bericht te verspreiden.

================================================

Bob & Barry zijn twee gecastreerde katers die werden binnen gebracht als zijnde gedumpt. Vreemd dat ze de man zomaar vrolijk gevolgd waren tot in zijn woonst terwijl ze hier erg angstig reageerden. Hij wist ons tevens te vertellen dat de poezen erg gesteld waren op mekaar én dat klopt! Een week later vernamen we bij toeval dat de twee broertjes helemaal geen vondelingen waren maar dat de man ze had opgevangen van een oudere dame die niet langer voor ze kon zorgen. Vervolgens heeft hij ze hier afgezet als “gevonden”.

Deze lieverds zijn broers en ze zijn erg lief en zacht van karakter maar ze waren erg onder de indruk van al die veranderingen. Logisch ook, ze blijken drie dagen bij die man gewoond te hebben waarna ze weer de transportmanden in moesten en vervolgens hier gedumpt werden.  Ze hebben wat tijd nodig gehad om te wennen maar ondertussen genieten ze van de aandacht die we hen zoveel mogelijk proberen te geven. Probleem is echter de tijd! Ze zitten apart want ze hebben angst van soortgenoten. ze zijn ook nooit buiten geweest dus zijn ze niet gewend om met de anderen om te gaan en de groep is hier nu eenmaal erg groot.

Er zit echt geen greintje kwaad in deze twee grote jongens. De dierenarts heeft hen gecontroleerd en schat ze ca 1,5 à 2 jaar oud.

Hopelijk vinden we gauw een liefdevolle thuis voor dit brave duo zodat ze terug kunnen genieten!