Bobbie & Roestie

Deze twee lieve jongens vonden hun liefdevolle thuis waar ze eindelijk tot rust kunnen komen. Ook Tom en Ernst, hun angstige vriendjes kregen een veilig onderkomen waar ze binnenkort verder van hun vrijheid zullen kunnen genieten.

========================================

Bobbie en Roestie zijn twee gecastreerde katers, beiden om en bij de 2 jaar oud.  Ze hebben mekaar hier gevonden.  Bobbie kwam oorspronkelijk toe met zijn broer Ernst maar er was een groot verschil in gedrag. Bobbie was een echte mensenvriend terwijl Ernst angstig was en liever buiten vertoeft zonder contact met mensen. Roestie kwam van een plek waar meerdere poezen achtergelaten werden maar had hier niet direct een klik met iemand uit zijn groep.

De twee rosse katers hebben mekaar hier echt gevonden en liggen veelal samen. Allebei zijn ze aan mekaar gewaagd qua karakter. Zacht, aanhalig maar je moet hen zeker in het begin rustig benaderen en dan genieten ze enorm van aaitjes. Bobbie draait zich zelfs op zijn rug om zijn buikje te laten aaien. Twee lieve spinners dus voor wie hen rust biedt. Ze moeten dus in een rustig gezin terecht komen zonder kleine kindjes want dat zou hen teveel stress geven. Een tuin is noodzakelijk.

Ernst mag met vriendje Tom, die mekaar hier ook gevonden hebben, verhuizen naar het tuinhuis van een dierenvriend waar ze na enkele weken de vrijheid krijgen in de tuin en de omringende velden.