Walter

Walter mag op begrip rekenen van zijn adoptiegezin voor zijn wispelturige houding. Een huiselijke omgeving, omringd door geduld en liefde zal Walter vast en zeker goed doen.

===========================================================

Walter is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2019. Hij leefde al enige tijd op een wei waar hij aandacht en verzorging kreeg maar nu de stallingen werden afgebroken, moest Walter een andere plek vinden. Zo kwam hij hier terecht. Walter vraagt om aandacht en geniet nu van zachte kussentjes. Hier komt hij amper buiten dus hij geeft duidelijk aan dat hij blij is met dit luxe leventje. Nog mooie zou het zijn als hij een eigen liefdevolle thuis mocht krijgen natuurlijk en daar gaan we naar zoeken.

Momenteel is Walter nog voorzichtig met mensen. hij laat zich perfect aaien en dan zie je hem genieten maar hij kan plots wegtrekken of zelfs een mep uitdelen. Dit gedrag is puur te wijten aan onzekerheid wat vaak bij poezen voorkomt die gedwongen buiten moesten leven. Ze worden onzeker doordat de ene persoon hem aanhaalt terwijl de andere hem wegjaagt. Het vraagt geduld en veel liefde om van zo’n poes het volle vertrouwen te krijgen maar het is heel mooi om dat proces mee te maken en de verstandhouding te zien groeien.

Walter is een poes die we liefst plaatsen bij mensen die al ervaring hebben met poezen én die geduld, begrip en liefde te over hebben.