Boldie

Boldie is één van de poesjes van een groep van veertien onderkomen dieren die we toekregen eind April-Mei 2017. Veertien volwassen dieren en 4 kittens. Boldie was mama van één van deze kleintjes. We doopten het jonge katertje Nalo.

Bij aankomst was Boldie zo goed als volledig kaal en erg ondervoed. Haar kitten werd door de “verzorger” naar eigen zeggen toevallig gevonden in de kast. Mama was erg angstig voor mensen en toen ze enkele dagen hier was, bleek dat het kitten zo goed als constant alleen lag. Zielig om zien dus vonden we het een poging waard om hem te introduceren met het even oude drietal van mama Nina.

Vanaf het eerste ogenblik klikte het en de liefdevolle en toegewijde mama Nina begon hem te likken. Nalo groeit mooi en speels op met leeftijdsgenootjes terwijl mama Boldie ook tijd kreeg om op te knappen. 

Hiernaast zie je een foto bij haar aankomst op 30 mei en de tweede foto werd zopas genomen op 13 juli. Wat goede voeding, een parasietenbehandeling en hygiënische omgeving kan doen hé!

Wie wil Boldie verder steunen in haar nieuw leventje door haar meter of peter te worden aub?