Boris & Bink

Boris & Bink zijn samen vertrokken naar hun nieuwe gezinnetje.

==============================================

Momenteel zijn er afspraken tussen het pleeggezin en kandidaat adoptanten lopende. Wel zijn er nog heel wat andere duo’s die je hart doen smelten… alleen hebben we niet de tijd om ze allemaal op de website te plaatsen.

==============================================

Boris en Bink zijn twee broertjes, geboren ca 15/08/2021.

Dit is wat hun pleegmama over hen vertelt:

Boris en Bink zijn twee kereltjes die elk een apart en eigen karakter hebben. Beiden zijn soms heel uitbundig als ze met elkaar spelen en maken dan allerlei leuke geluidjes. Aan hun staartje zie je dan dat ze zich echt vermaken. Ook spelen met iemand die een speeltje voor hen heeft, vinden ze leuk.

Naar vreemde mensen of geluiden hebben ze een afwachtende houding. Dan verstoppen ze zich even om nadien, als alles terug rustig is, te voorschijn te komen.

Is het tijd om te eten (natvoer) of je hebt een snoepje, ben je hun allerbeste vriend en kunnen ze niet snel genoeg zijn om het snoepje te komen halen.

Als het rusttijd is, kunnen ze ervan genieten om geaaid of soms zelfs gepakt te worden. Op de schoot liggen is momenteel nog niet hun ding maar mits het nodige geduld, zal dat ook nog wel komen… als ze wat ouder zijn. Daar hebben ze nu nog geen oren naar!