Boulette

Boulette kwam samen met een lotgenootje toe nadat ze enge tijd bij het asiel te Schoten hadden verbleven. Dit duo waren erg bange zwervertjes die hun toevlucht zochten in de tuin van en dierenvriend die zo goed en zo kwaad mogelijk voor hen zorgde. Echter toen deze persoon overleed, waren de poezen aan hun lot overgelaten. Gelukkig bekommerde iemand zich over het lot van deze beestjes en vond zij geen betere oplosing dan hen naar het asiel te brengen.

Helaas waren deze sukkels erg gestresseerd en bang. Eén van hen werd dan toch geadopteerd maar een week later kwam ze terug wegens te angstig. Hun toestand werd er uiteraard niet beter op en zo kwam de vraag van de dame die hen daarheen had gebracht of ze bij Het dierenthuisje terecht konden.

Niettegenstaande het nog jongere dieren zijn, waren we van mening dat er snel moest gehandeld worden want die extreme stress zou nefaste gevolgen kunnen hebben voor hun gezondheid.

Boulette en haar vriendinnetje bloeiden hier vrij snel open maar toch was het kwaad al geschied. Boulette zag haar soortgenootje op amper twee dagen uit haar leven verdwijnen. De stress was haar fataal geworden. Dit is het typische patroon dat we vaak zien bij erg gestresseerde dieren. Eens ze dan uiteindelijk tot rust komen, valt de adrenaline weg en slaat toe waar ze al zo lang tegen vochten.

Bouletje heeft gelukkig andere vriendjes kunnen maken en geniet van haar vrije leventje én verzorging.