Cair

Cair hoefde gelukkig niet lang te wachten. Zelfs met kleine kinderen is hij een lieverd, zo blijkt! Op naar een nieuw, wel verdiend leven!

========================

Cair is een gecastreerde kater, geboren ca 07/2017. Deze lieve, zachtaardige jongen werd ongecastreerd over de omheining gezwierd. We merkten aan de reactie van de andere poezen dat er iets niet in orde was en toen merkten we hem op. De sukkelaar was helemaal in paniek natuurlijk. Eens we hem apart konden zetten, kwam hij tot rust en konden we hem zonder problemen pakken en in de transportmand zetten om naar de dierenarts te brengen voor castratie.

Cair, wat in het Portugees zoveel betekent als “gedropt” hoopt nu op een liefdevolle thuis waar hij wél welkom is zodat hij zulke avonturen nooit meer moet meemaken. Gezien Cair nogal dominant uit de hoek kwam naar de andere poezen opteren we ervoor om hem als enige poes te plaatsen. We verwachten wel dat dit gedrag zal verbeteren zodra de hormonenspiegel wat afvlakt nu hij gecastreerd is.

Alleszins een lieverd die veel beter verdient dan zomaar als afval gedumpt te worden. Proficiat aan de harteloze dader! Je hebt bewezen dat je niet waard bent om liefde van een dier te krijgen!