Marjo

Marjo wist de harten te veroveren van grote dierenvrienden die het blinde oudje Orange ook uitkozen. Hij kan zich geen betere thuis toewensen!

=================================

Het is zover! Marjo is helemaal klaar om te verhuizen naar zijn eigen liefdevolle plekje. Nu nog het geschikte personeel voor hem vinden! Hij is helemaal geen bange poes meer, integendeel, hij volgt iedereen in de hoop dat hij een aaitje zal krijgen. Alle nare ervaringen heeft hij al lang vergeten. We weten ondertussen ook dat Marjo helemaal geen dominante poes is, met zowat alle soortgenoten kan optrekken, ook geen probleem heeft met honden en dus heel aanhalig is naar mensen toe. Wel heeft hij nood aan de mogelijkheid om ook eens buiten te gaan. Hij is een gecastreerde kater met een vermoede leeftijd rond 6 jaar.

Wie voelt zich aangetrokken tot deze lieverd!?

================================

Marjo kwam toe als bange zwerver in januari 2019. Hij kwam al een tijdje eten op de plek waar hij door twee dames gevoederd werd. Gelukkig maar want dat maakte dat Marjo niet onderkomen was niettegenstaande hij gans de winter buiten had moeten doorbrengen. Het was duidelijk niet zijn eigen keuze geweest! Toen hij bij ons toekwam na een ommetje gemaakt te hebben bij de dierenarts voor castratie, liep hij niet paniekerig uit de mand. We konden hem aaien en hij ging vrij rustig op zoek. Toch veranderde dat snel want de dag na zijn aankomst verdween Marjo in de tuin. We zagen hem overal en nergens. Hij nam duidelijk afstand en dat respecteerden we. We hebben een drietal weken geduld moeten hebben en toen begon hij ons weer op te zoeken. Ondertussen loopt Marjo vrij gerust rond, zowel binnen als buiten en ontwikkelt hij zich tot één van de meest favoriete kroelers naar de vrijwilligers toe. Hij is dus goed bezig om iedereen rond zijn pootje te draaien!

We verwachten dat hij binnen x-aantal tijd mag verhuizen van vaste bewoner naar “ter adoptie”. Afwachten maar!