Coca

Coca heeft vorig jaar nog haar nieuwe thuisje gevonden maar ze verhuist morgen, op de derde dag van het nieuwe jaar.  Deze lieverd heeft ons helemaal weten in te palmen en dat deed ze dus niet alleen met ons. Er wacht haar een rustige thuis met een lieve soortgenoot en een vrouwtje dat veel tijd met hen beiden kan doorbrengen.

================================================

Coca is een gesteriliseerd teefje, Amerikaanse Cocker, geboren op 17/09/2009.

Haar baasje overleed beging dit jaar en sindsdien heeft Coca geen standvastige thuis meer gehad. Ze was gewend om de dag door te brengen samen met haar vrouwtje en dat heeft ze al meer dan tien maanden moeten missen. Coca is een superlieve en brave hond die met soortgenoten, poezen, enz. perfect kan samen leven. Haar gezondheid is nog prima voor haar leeftijd. Buiten haar gehoor en zicht dat wat achteruit gegaan is, zijn haar pootjes en hartje nog in goede conditie. Ze gaat ook graag wandelen.

De ideale thuis voor haar is een rustige omgeving waar ze verwend wordt met aandacht. Iemand die veel thuis is, is dus wel een noodzaak. Ze vraagt om haar behoefte buiten te doen of gaat uit zichzelf buiten als de deur openstaat. Is er niemand om haar buiten te laten dan doet ze haar behoefte binnen dus… ze heeft iemand nodig die met haar leeft en naar haar luistert.