Dastan & Shanti

Dastan en Shanti mochten samen verhuizen naar hun nieuwe liefdevolle stek.

======================================

Op 22 juli moesten we Dastan met spoed binnen brengen bij de dierenarts. Zijn urineleider bleek verstopt te zijn wat bij een kater dodelijk kan zijn.

Helaas was de verstopping van die aard dat een penisamputatie onvermijdelijk was. Hij werd dan ook vanmorgen door een specialist geopereerd en is inmiddels terug Thuis. De lieve jongen stelt het prima en moet nu nog enkele dagen medicatie krijgen.

Voorlopig houden we hem even in observatie maar eens hij met zekerheid terug helemaal in orde is, hopen we echt dat hij een thuis mag krijgen met zijn dikke vriendin Shanti; ze verdienen het echt!

========================================= 

Dastan en Shanti werden samen afgestaan wegens werk in het buitenland. Darsan is een gecastreerde kater, geboren 06/2010 en Shanti is een gesteriliseerde kattin, geboren 01/2007. Deze twee super lieve en aanhankelijke poezen zijn onafscheidbaar dus het spreekt voor zich dat ze samen een thuis moeten vinden.  Met andere poezen hebben ze helemaal geen problemen en ook honden lijken hen niet te deren als ze maar niet achterna gezeten worden.

Wie dit duo adopteert, haalt er twee lieve knuffels mee in huis.