Dempsey

Dempsey kreeg haar verdiende én gedroomde thuis! Adoptanten die reeds twee jaar geleden een seniorhondje bij ons adopteerden, namen haar er graag bij. Het vertrek was prachtig om zien: trots met haar twee nieuwe vriendinnetjes in de auto… We missen deze lieverd maar ze zal zich daar zoveel gelukkiger voelen!

======================================

Dempsey is een vrouwelijk Maltezertje, geboren 31/03/2003

Deze lieverd kwam bij ons terecht samen met twee lotgenootjes. Ze waren alle drie behoorlijk verwaarloosd en hadden elk hun kwaaltjes. Ondertussen heeft Dempsey een stabiele gezondheid en willen we haar graag de kans op een eigen knusse thuis gunnen. 

Ze voelt zich hier niet gelukkig gezien ze echt een enorme angst heeft voor poezen en dat is hier uiteraard een behoorlijk groot probleem. Enkele poezen is geen probleem als ze haar niet aanvallen uiteraard maar helaas is Dempsey erg onderdanig en daar is één poes behoorlijk gebruik van beginnen maken. Hij vindt het plezant om haar achterna te zitten en dat heeft ze écht niet verdiend.

Ze kwam toe met veel hartgeruis en zelfs een longontsteking; dat is allemaal achter de rug. Haar hartje werkt goed voor haar leeftijd en is stabiel dankzij hartmedicatie die ze uiteraard moet blijven krijgen. Verder krijgt ze nog wat hulp voor haar strammere gewrichten. Dempsey heeft een melkkliergezwel maar dat groeit voorlopig niet aan. Een operatie hiervoor willen we haar niet aandoen omwille van haar leeftijd. Ze heeft er geen last van en het is nu niet levensbedreigend.

Als je deze lieverd ziet spelen en rennen, zou je haar nooit 15 jaar schatten! Ze gaat graag wandelen en ligt dolgraag op schoot of alleszins dichtbij mensen. Met honden is ze super en dus ook poezen zal ze helemaal niets doen; integendeel!

Hopelijk wil iemand deze schat een knusse thuis gunnen waar ze niet bang hoeft te zijn.