Dringend!

01/03: Zopas kregen we het schitterende nieuws dat Wannes, zo heet de poes, gisterenavond rustig verhuisd is naar zijn liefdevolle thuis. De uiterst bezorgde dame die onze hulp ingeroepen had om de poes nog een kans te geven, was zeer opgelucht en emotioneel. Niets als lof voor het jonge koppel dat Wannes met veel geduld en zachtheid helpt.

=========================================== 

Dank aan alle dierenvrienden die zo snel positief gereageerd hebben door het bericht te verspreiden en me op zoek te gaan naar een oplossing voor het dier.  Momenteel zijn er drie kandidaten die in contact staan met de bezorgde dame die de poes momenteel verzorgt. Zodra we zeker zijn dat hij naar één van deze mensen definitief zal verhuizen, melden we het nog even.

Voor wie een oudje wil helpen, denk aub aan Zizoe die nog steeds hoopt op een eigen, rustige thuis! 

============================================

Dit is een bijzondere oproep voor een poes die wegens plots overlijden van zijn verzorger op 27/2 dringend een thuis zoekt. De dame die nu belast is met de verzorging is ten einde raad. 

De gecastreerde kater (tijger) van 10 à 12 jaar waarvan we de naam momenteel nog schuldig moeten blijven, was erg gehecht aan zijn bejaarde verzorger en komt nu enkel eten als er niemand kijkt. Hij is angstig en is de kluts kwijt nu hij niet meer bij zijn vertrouwde persoon in de zetel kan liggen. Hij sliep zelfs in zijn arm en was hem zo genegen.

Voor deze poes is het geen optie om naar een asiel te gaan. Zelfs Het dierenthuisje is geen optie. De kans dat hij door de stress eronder door gaat, is zeer reëel. De enige oplossing is voor hem een nieuwe thuis te vinden waar hij rechtstreeks van zijn huidige plek naartoe kan. Hij heeft vooral nood aan een rustige thuis waar hij veel tijd en liefde krijgt zodat hij de kans heeft om langzaam vertrouwen te krijgen.

Hij heeft tot voor een jaar samen geleefd met een andere poes en dat ging prima. Verder leefde hij op een appartement dus hij kan perfect binnen leven en is daar heel blij mee.

De verzorgster heeft besloten om hem de kans te bieden op een nieuwe thuis maar stelde er de einddatum op van zondag 4 maart. Als hij tegen die tijd geen thuis vindt dan opteert de dame ervoor om hem zo rustig mogelijk te laten rusten bij zijn verzorger.

Wie deze lieverd een kans wil geven, mailt aub naar info@hetdierenthuisje.be

Deel dit bericht aub zo talrijk mogelijk zodat hij een eerlijke kans maakt.