Doc

Update 30/03/2020: Helaas hebben we Doc al heel snel moeten afgeven. Dat hij een zwakkere gezondheid had, wisten we wel zeker maar dat hij zo snel zou achteruit gaan, hadden we niet verwacht.

===============================

Doc is een konijntje dat samen met vijf andere werd afgestaan omdat er “teveel” waren. De verkoper informeerde de eigenaars verkeerd over de geslachten waardoor er plots nestjes geboren werden. Ondertussen werden alle volwassen dieren gesteriliseerd/gecastreerd. De overige konden allemaal geadopteerd worden maar Doc heeft helaas ernstige tandproblemen. Eén tand was doorgegroeid en stak al in de bovenkaak. Andere tanden waren afgebroken en wortels waren achtergebleven. Bij de castratie werd alvast het ergste verholpen maar de wortels zullen er binnenkort ook uit moeten.

Doc is dus een “probleemkonijntje” dat we liefst als vaste bewoner hier houden zodat we hem goed kunnen opvolgen. Hij zou in Juli 2019 geboren zijn dus is hij nog helemaal niet oud. Wie Doc wil steunen, kan een gift doen voor zijn castratie of tandheelkundige ingreep of kan zijn meter of peter worden.

Qua karakter is hij echt een lieverd. Net hij is een konijntje dat graag geaaid wordt.