Molly & Lobke

Molly & Lobke kregen een liefdevolle thuis waar ze in alle rust verder zullen kunnen genieten van veel aandacht maar dan vanaf nu veel persoonlijker!

=======================================

Molly & Lobke maken deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Momenteel is de eerste groep van negen gearriveerd. Vermoedelijk volgen er nog zo’n 12tal. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.

We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft.  Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Molly en Lobke zijn beiden gesteriliseerde kattinnen. Ze werden zo’n zes jaar geleden samen bij de dame binnen gebracht. Molly is geboren in 2009, Lobke in 2011. Beiden zijn het lieverds die een rustige thuis met veel geborgenheid en knuffels aardig op prijs zouden stellen. Molly is de meest zelfzekere van beiden maar Lobke zal ook snel tot rust komen eens ze terecht komt in een rustige omgeving.

Van deze twee zijn we er redelijk gerust in dat ze gelukkig zouden kunnen zijn met enkel een binnenleven.