Dot

Dot, een kattinnetje dat geboren is ca Augustus 2016, heeft haar naam niet gestolen. Ze is één van de zeven poezen die gedurende een jaar hun verzorgers hebben moeten missen. Hun beide verzorgers op leeftijd overleden op korte tijd en de poezen bleven verweesd achter. Gedurende een jaar werden ze verzorgd door de buren maar al die tijd zagen ze verder geen mensen. Dat resulteerde vooral voor Dot in angst voor vreemde mensen. Ze liet zich wel aaien maar bleef steeds angstig en ontspande niet.
Allen hadden ze tijd nodig om zich aan te passen wat niet abnormaal is gezien de omstandigheden. Voor elk van hen vonden we geschikte gezinnen behalve voor Dot en Tosca. Het duurde te lang en we zagen dat Dot ondertussen liever buiten als binnen zat dus besloten we haar de vrijheid binnen het terrein te gunnen en daar maakte ze dankbaar gebruik van.

Zo heeft ze stelselmatig haar vaste plekjes buiten gevonden en voorlopig lijkt dit het leven dat ze wil. Wie weet verandert ze ooit nog van gedachten en wordt ze toch nog iemands huispoes… time will tell!

Dotje kwam toe op vier Januari ’20.