Dot

Dotje heeft de grote stap gezet nadat ze hier nadat ze exact 10 maanden bij ons verbleven heeft. Ze had wat tijd nodig om los te komen maar nu zit ze op roosjes!

===================================================

Dot, een gesteriliseerd kattinnetje dat geboren is ca Augustus 2016, heeft haar naam niet gestolen. Ze is één van de zeven poezen die gedurende een jaar hun verzorgers had moeten missen. Hun beide verzorgers op leeftijd overleden op korte tijd en de poezen bleven verweesd achter. Gedurende een jaar werden ze verzorgd door de buren maar al die tijd zagen ze verder geen mensen. Dat resulteerde vooral voor Dot in angst voor vreemde mensen. Ze liet zich wel aaien maar bleef steeds angstig en ontspande niet. Dat is echter ondertussen helemaal veranderd. Ze is ontpopt tot een lieve aandachtvrager; tijd dus om voor haar een eigen thuisje te zoeken.

Dotje heeft altijd in groep geleefd dus als enige poes in een gezin wordt het geen succes. Ideaal zou een rustige thuis zijn waar ze gezelschap heeft van minstens één rustige poes. Tegenover dominante types kan ze zich niet verdedigen met haar zachte karakter.  Ze gaat ook graag eens buiten dus een tuin is een noodzaak. Uiteraard zal de adoptant er zich bewust van moeten zijn dat ze in het begin wat geduld zal vragen om in een vreemde omgeving terug te wennen maar we zijn er zeker van dat ze van haar eigen thuisje zal genieten.

Hier zie je haar in “actie”